PAKJE KUNST

Carla is deelnemer aan Pakje Kunst. 

Pakje Kunst gebruikt oude mechanische sigarettenautomaten. Uit een automaat trek je een Pakje Kunst met daarin een uniek kunstwerk en een bijlage met informatie over de kunstenaar. Op verschillende plaatsen in Nederland staat zo'n automaat met daarin werk van plaatselijke kunstenaars met als doel om deze onder de aandacht te brengen van mensen woonachtig in de eigen regio en daarbuiten. Haar werk is verkrijgbaar in de automaat bij Boekhandel Praamstra te Deventer. 
Een Pakje Kunst trek je uit nieuwsgierigheid, als cadeau voor een vriend(in), als aardigheidje of als verzamelobject. Een Pakje Kunst kost €4.  Zie voor meer informatie http://ro-nalt.wixsite.com/pakjekunst.

Tiny Houses

De objecten van Carla voor Pakje Kunst zijn raku-gestookte studies voor een nieuwe serie: Tiny Houses. Door de oude Japanse Raku stookwijze krijgen de huizen een huid van craquelé.

Pakje Kunst Korting

Speciaal voor Pakje Kunst heeft Carla een keuze gemaakt uit de uitvergrote serie Tiny Houses. Met een Tiny House van Pakje Kunst kun je een uitvergrote versie aanschaffen met 50% korting.  Je kunt contact opnemen met Carla als je hierin interesse hebt. Hieronder twee foto's van Tiny Houses die met korting te koop zijn.


 

Tiny House 30x22x8

Tiny House 30x22x8

Tiny House 30x22x8

Tiny House 30x22x8